Producție

Sectorul industrial din țara noastră este afectat  de lipsa de forței de muncă, de costurile și fluctuația acesteia, sau de dificultățile întâmpinate în recrutarea de personal calificat pe anumite poziții (sudori, electricieni, operatori CNC, etc).

      Reducerea semnificativă a numărului absolvenților de școli profesionale și menținerea la un nivel ridicat a trendului migrării forței de muncă din țara noastră în alte state ale Uniunii Europene, au condus la  accentuarea dificultăților întâmpinate de companiile românești în acoperirea cerințelor de forță de muncă din piața internă.

      Prin nivelul costurilor de salarizare, eficiență și predictibilitate, angajarea de personal asiatic poate fi cea mai eficientă soluție la nevoile de personal întâmpinate la nivelul companiei dumneavoastre.

      În baza parteneriatelor avute, ARIZA RESOURCES dispune de un important portofoliu de candidați și metode de selecție care vă pot asigura satisfacerea oricărei cerințe de personal din domeniul producției industriale, astfel:

Personal necalificat pe o gamă diversificată de ramuri industriale alimentară, confecții, textile, încălțăminte, etc;
Sudori ( MIG-MAG, TIG);
Operatori CNC;
Ingineri de diferite specializări industriale.