CONSTRUCȚII

      La nivelul multor companii din domeniul construcțiilor din România, angajarea de personal din Asia s-a dovedit a fi cea mai bună soluție la problema generată de lipsa forței de muncă.

      În acest domeniu, indiferent de anvergura afacerilor, lipsa forței de muncă sau fluctuația acesteia au un impact direct asupra duratei și condițiilor de executare a lucrărilor, context în care, politica de resurse umane devine esențială pentru dezvoltarea companiilor sau chiar pentru existența acestora.

      Evaluați la nivelul companiei dumneavoastre perspectivele de afaceri prin prisma garanțiilor obținute prin angajarea de personal din Asia.

      Raportați serviciile asigurate de angajații dumneavoastră la condițiile de salarizare, nivelul profesional și disponibilitatea dovedită de lucrătorii asiatici în realizarea sarcinilor, a celor suplimentare, de lucru pe durata weekendurilor.

      Este important să aveți în vedere și faptul că, serviciile noastre includ suportul direct în procesul de selecție al candidaților sau asigură, în anumite condiții, prezența și participarea reprezentanților companiei dumneavoastră la centrele de testare deținute de colaboratorii noștrii din Asia.

      În domeniul construcțiilor, ARIZA RESOURCES vă poate asigura serviciile necesare angajării de personal calificat din Asia pe următoarele poziții:

Zidari
Fierari betoniști
Montatori panouri rigips
Dulgheri
Buldoexcavatoriști
Macaragii
Electricieni