Horeca

Dacă la nivelul companiei dumneavoastre sunt căutate soluții pentru acoperirea nevoilor de personal calificat în servicii Horeca, în analiza oportunității angajării de personal asiatic vă recomandăm să aveți în vedere următoarele aspecte.

      Tradițiile avute în arta culinară în țările asiatice plasează profesia de bucătar la un alt nivel  de standarde față cel îndeplinit de regulă de personalul autohton, asigură posibilitatea diversificării ofertelor dumneavoastră cu meniuri exotice și pot aduce beneficii semnificative pe componenta de marketing.

      Prin disponibilitatea manifestată de personalul asiatic de a lucra în program prelungit, evaluați posibilitatea utilizării acestor resurse și în scopul diversificării / completării ofertelor dumneavoastră prin servicii de catering.

     Totodată, raportat la cerințele concrete avute de compania dumneavoastră, Ariza Resources vă asigură posibilitatea angajării de personal asiatic pe poziții complementare, de ajutor bucătar sau ospătar.

      Vă garantăm că, în situația specializării restaurantului dumneavoastră pe meniuri asiatice, pozițiile de complementare menționate vor constitui elemente importante de marketing.

  

      Dacă cerințele dumneavoastră de personal specializat în servicii hoteliere, includ poziții de menajer sau recepționer, prin parteneriatele avute în țări asiatice cu tradiție în acest domeniu, Ariza Resources vă poate asigura un portofoliu diversificat de selecție.