De ce muncitori asiatici în agricultură?

null

      Particularitățile activităților agricole și zootehnice pot conduce, prin  lipsa de forței de muncă sau a fluctuației acesteia la pierderi semnificative.

      Evaluați efortul depus la nivelul companiei dumneavoastră pentru angajarea de muncitori autohtoni (calificați sau necalificați, permanenți sau sezonieri) prin prisma costurilor, a riscurilor generate de dificultatea acoperirii acestor necesități în etapele importante ale procesului de producție sau în condițiile specifice sectorului zootehnic ce impun nevoia utilizării neîntrerupte de forță de muncă pe întreaga perioadă a anului.

      Angajarea de personal din Asia va conduce la eliminarea acestor riscuri de natură a vă cauza pierderi și vă va asigura un cadru predictibil pentru dezvoltarea afacerilor.

      În pofida costurilor inițiale, condițiile de salarizare prevăzute în contractele de angajare a personalului asiatic pe care îl putem recruta vă vor asigura într-un timp scurt atât amortizarea cheltuielilor cât și câștiguri semnificative rezultate din această resursă de care puteți să dispuneți.

      Evaluați în acest sens inclusiv oportunitatea avută de dumneavoastră în calitate de angajator de a realiza venituri suplimentare prin servicii de leasing de personal în condițiile cerințelor de pe piața internă.

      În baza parteneriatelor avute și a serviciilor specializate de consultanță și mediere, ARIZA RESOURCES vă poate asigura identificarea celor mai bune soluții pentru angajarea de personal în agricultură și zootehnie pe o gamă diversificată de poziții.

      În afara principalelor cerințe avute de clienții noștrii pentru posturi de muncitori necalificați, mecanici agricoli, muncitori în ferme zootehnice, ARIZA RESOURCES dispune de capacitatea adaptării ofertelor la orice cerință din aceste domenii.