Ariza Resources

Partenerul tău de încredere in serviciile de Recrutare Personal din Asia

Principala noastră misiune este înțelegerea pieței forței de muncă din România și crearea unor soluții alternative eficiente la problemele apărute în evoluția acesteia. Pe aceste coordonate apreciem că serviciile de recrutare personal din Asia pot fi cea mai bună decizie în raport cu problemele generate de lipsa forței de munca cu care se confruntă compania dumneavoastră.

ARIZA RESOURCES este dedicată în construirii unor relații pe termen lung care să asigure mulțumirea clienților, a angajaților și a tuturor entităților cu care colaborăm.

Pentru a răspunde cât mai bine acestor cerințe, serviciile asigurate de ARIZA RESOURCES au la bază parteneriate create cu cele mai importante agenții de recrutare din Vietnam, Sri Lanka, India, Nepal și Bangladesh reprezentand o soluție sigură și eficientă pentru angajarea de personal calificat și necalificat în diverse domenii de activitate.

Serviciile noastre de recrutare personal din Asia asigura la preturi competitive suport si expertiza pe parcursul tuturor etapelor aferente, prin:

  • Stabilirea nevoilor de personal;

  • Realizarea profilului candidatului;

  • Suport specializat în procesul de selecție;

  • Intocmirea formalităților și reprezentarea în relația cu instituțiile statului;

  • Mediere și sprijin în perioada de integrare a angajaților.